Kayıtlar

Nisan, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Lift Max Nerelerde Kullanılır?

Resim
Lift max ,  kullanımı oldukça kolay olan bir üründür. Lift max özellikle alın , göz çevresi, kaz ayakları, boyun ve gerdan bölgesi gibi bölgelerde kullanılır. Lift max kullananlar , özellikle göz çevresinde oluşan kaz ayaklarında etkinliğini göstermektedir. Etkinlik süresi 8-12 saat arasında değişen bu ürün ile gün içerisinde kaz ayaklarınızdan eser kalmadan rahatça makyajınızı yapabilirsiniz. Lift max'ın etkinliğini tam anlamıyla göstermesini istiyorsanız temiz bir cilde uygulamanız gerekmektedir.

Cosmegram İnstalift Kullanan Ünlüler

Resim
Cosmegram İnstalift , bir çok ünlü isim tarafından tercih edilmektedir. Günlük yaşantılarında cosmegrama oldukça sık yer veren ünlü isimler arasında mankenler, oyuncular , şarkıcılar ve sunucular yer almaktadır. Ciltlerindeki gerginlik ve pürüzsüzlükle dikkat çeken ünlü isimlerin sırlarını takipçileriyle paylaşması ürüne olan ilginin artmasını sağlamıştır. İrem Derici , Seda Sayan , Ece erken , Özge Ulusoy, Ebru Şallı ve Demet Akalın yer alıyor. İnstagram hesaplarından ürünleri paylaşan ünlüler ciltlerindeki gerginlik ve güzellikle dikkat çekiyor.

Matrigen Selülit Giderici Krem

Resim
Matrigen Krem , içeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde ciltte oluşan portakal görünümünü gidermeye yardımcı bir üründür. Üretildiği günden bu yana oldukça fazla kullanıcı sayısına ulaşan ürün Türkiye pazarında 6 yıldır hizmet vermektedir. Ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Sadece bacaklarda değil sarkma , deformasyon , bozulma olan bölgelerde rahatlıkla kullanılan bir  üründür. Bu da ürünü diğer selülit kremlerine göre daha cazip kılmaktadır.

Matefit Türkiye

Resim
Matefit  , metabolizma hızlandırıcı etkiye sahip olan ve duran metabolizmanızı yeniden harekete geçirmenize katkı sağlayacak olan bir üründür. İçeriğinde c vitamini desteği olan bu ürün ile kilo verme sürecinde duran metabolizmanız yeniden harekete geçerek kilo verme sürecine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kilo verme sürecinde önemli olan duraksayan metabolizmayı yeniden canlandırarak kalınan yerden kilo vermeye devam edilmesidir.

Lipo Magnet Nasıl Kullanılır?

Resim
Lipo magnet suda çözünen efervesan tablet olarak üretilmiştir. Kullanımı son derece basittir. Bir efervesan tablet bir bardak su içerisine atılır. Efervesan tabletin su içerisinde tamamen çözünmesi beklenir. Çözünme tamamlandıktan sonra içilmesi önerilir. Bay ve bayan kullanımına uygundur. Bir kutu lipomagnet içerisinde 20 adet efervesan tablet bulunur. Kutu üzerindeki talimatları okumadan kullanmayınız.

Leka Teatox Detoks Çayı

Resim
Leka teatox detoks çayı   ,  düzenli kullanımla iştah kontrolü sağlayan , sindirim sistemini rahatlatan ayrıca yağ yakımını hızlandıran özelliği ile kilo verme aşamasında iyi bir takviyedir. Sabah Tea Tox Çayının İçeriği;Oolong çayı, mate çayı, zencefil, rezene, karahindiba çayı, limon, gotu kola, ısırgan otu ve kafein gibi bitkilerin karşımından oluşmaktadır.Akşam Tea Tox Çayının İçeriği;Nane yaprağı, çemen otu, meyan kökü, dulavrat otu, sinemaki çayı, alıç yaprağı, kedi otu kökü, karnıyarık otu gibi bitkilerin karışımından oluşmaktadır.

Thomas Taw Saç Bakım Seti

Resim
Thomas taw saç bakım seti , natürel yağlar içeren doğal özde bbir settir. İçeriğinde tonik , şampuan  ve krem yer almaktadır. Bu üç üründe doğal içeriklerden oluşan formüle sahiptir. Bir çok saç bakım ürünü arasında açık ara farkla önde giden satışları thomas taw konusunda olumlu fikirlerin yüksekliğini göstermektedir. Bir çok kullanıcı    formülünde argan yağı, defne yağı, zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı gibi bir çok bitki özü  bulundurması açısından da ürünü beğenmişlerdir.

Svetol Green Coffee Kullananlar

Resim
Svetol Kapsül  kullananlar , yeşil kahve kapsülü ile mide şişkinliği , kabızlık gibi sorunlarında çok rahatlama yaşadıklarını ifade etmektedirler. Bir çok kullanıcı ürünü kullanırken kendini daha zinde hissettiği için kilo kaybı dönemi halsizliklerinden kurtulduklarını belirtmişlerdir.  İçeriğinde bulunan  iştah azaltıcı, metabolizma hızlandırıcı özler ile daha çabuk forma girmeyi sağlamaktadır. Bir çok araştırmacı ve uzman tarafından da onaylanan yeşil kahve etkisinin kilo verme üzerinde etkinliği yaygın olarak bilinmektedir.

Silver Sakal Serumu Etkileri

Resim
Silver sakal serumu , sakal ve bıyıkları beslemek ve ihtiyaç duydukları bakımı yapabilmek üzere formolüze edilmiştir. Erkekler için en beğenilen ve aranılan özellik olan sakal ve bıyıklar son dönemlerde daha çok dikkat çekmektedir.  Bir çok erkek sakal ve bıyık sorunu yaşamaktadır. Fakat bunun da çaresi vardır. Silver sakal serumu kullanarak istedikleri sakal ve bıyıklara kavuşabilirler. İstedikleri ideal sakal ve bıyığa  sahip olmak için silver sakal serumunu düzenli olarak sakallarına masaj ile uygulamaları gerekmektedir. Düzenli kullanım sonunda sakal ve bıyıklarında gürleşme olduğunu fark edeceklerdir.

Salkom Saç Bakım Seti

Resim
Salkom Saç Bakım Seti , saçlardaki dökülme ve kepek problemleri için özel olarak geliştirilmiştir. Güçlendirilmiş korumalı formülü sayesinde kepek oluşumunu engelleyerek ve ona bağlı saç dökülmesini aşamalı olarak durdurmaya katkıda bulunan bitkisel bir şampuandır. Saç köklerini besler Sağlıklı ve dengeli saç derisi oluşturur ve yeni saç oluşumuna yardımcı olur Saçlar güçlenir ve daha dayanıklı hale gelir. Kepeğe, pul pul dökülmelere karşı faydalıdır. Saç çıkarıcı etkiye de sahip olan şampuan ve serum sağlık bakanlığı onaylıdır.

Poliphin Şampuan Etkileri

Resim
Poliphin Şampuan saçı nazikçe temizlerken aynı zamanda içeriğindeki bitkisel polifenol özütü sayesinde,düzenli ve sürekli kullanmanız gerekmektedir. Ph değeri saç derisine uygun olup ciltte herhangi bir alerji,tahriş ve iritasyona neden olmaz. Kepeğe karşıdır. Saç dipleri deri enfeksiyonu yaşayabilen ve organizmaların üreyebilmesi için gerekli olan en uygun ortama sahiptir. Böyle durumlarda saç diplerinizde minik iritasyonlu yaralar oluşabilir. Bu durumun önüne geçmek adına poliphin şampuan kullanabilirsiniz. İçerdiği doğal özler sayesinde  kullanıcıların  rahatlamasını sağlar.

Perfect Steps Özellikleri

Resim
Perfect Steps , sağlıklı bir bedene ulaşmak için gerekli olan doğru yürüyüş ayakkabısıdır. Ergonomik tasarımı ile attığınız her adımda kalori yakmanızı sağlayan doğru basınç noktalarına sahiptir. Ayakkabı ile doğru duruş ve basış pozisyonu sağlayarak daha az adımda daha fazla kalori yani etkin kalori yakımı sağlarsınız.

Orviax İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Resim
Orviax kapsül , serin ve kuru yerde, güneş ışığından uzak, oda sıcaklığında ağzı kapalı olarak çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. İçeriğinde bulunan bileşenlere karşı alerjisi olan kullanıcılarda yan etki yapabilir. Bu gibi bir durumla karşı karşıya kaldığınızda kullanımı durdurmanızı ve bir uzmandan destek almanızı tavsiye ederiz. Kronikleşen rahatsızlığı olanlar kalp ve yüksek tansiyon hastaları öncesinde doktorlarına danışmalıdırlar. Orviax ilaç değildir ve herhangi bir hastalığın tedavisi amacı ile bu ürünler kullanılamaz.

FN 146 Zeka Hapı

Resim
Fn 146 ,    alanında çok satan zeka açıcı gıda takviyeleri arasında yerini almaktadır. Özenle seçilmiş tamamen doğal, saf ve güvenli maddelerden oluşturulmuştur. Kısa sürede etki gösteren formülü Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından onaylıdır. Bütün klinik testleri yapılmıştır. Yapılan testlerde herhangi bir yan etkiye rastlanmamıştır. Çalışmadan koptuğunuz, dalıp gittiğiniz, yarım bıraktığınız projeler artık geride kalacak. Daha dinç daha enerjik ve üretken bir düşünce yapısına sahip olmak için sizlerde geç kalmayın.

Obesistop Nedir?

Resim
Obesistop , kilo kontrolü , zayıflama, forma girme gibi durumlarda kullanılan bir  üründür.  Obesistop kullanılmaya başladığı andan itibaren midenize giriş yaparak fazla alınan yiyeceğin sindirilmeden atılmasını sağlar. Tokluk hissi verir.  İştahınızın azalmasını sağlar. İştah azalması ile birlikte aşırı yeme isteğiniz de düşeceği için kalori alımı azalacaktır. Bu süreç içerisinde yer alan kalori azalımı ile kilo verme işlemi başlayacaktır.

Natural Wolrd Sarımsaklı Şampuan

Resim
Natural World  , sarımsak içerikli bir şampuandır. İçeriğinde sarımsak özü dışında  sarımsak şampuanı fındık yağı, zeytin yağı, sarımsak extractı, papatya extractı, aqua ve gliserin içeren   bir üründür. Sarımsaklı şampuan dışında yanında sarımsak özü de bulunmaktadır. Bu set sayesinde oldukça olumlu sonuçlar alanlar doğal içerikli saç bakım ve besleme setinin etkilerinden memnun kalmışlardır. Kullanıcılar arasında yaygın olmasının belli başlı nedenleri vardır. Bu nedenlerin başında da  doğal oluşu gelmektedir.

Nar Çekirdeği Yağı Nelere Faydalıdır

Resim
Nar çekirdeği yağı ,  kansere karşı koruyan, damar plaklarını önleyen, dolaşımı düzenleyen, cildi güzelleştiren özelliklere sahip bir yağdır. Bu yağ hem göze hem de mideye iyi gelmektedir.. K ve C vitaminleri, potasyum ve demir gibi mineralleri içeren nar çekirdeği yağı tam anlamıyla bir sağlık ve güzellik deposudur. İçerdiği antioksidanlar cilde zarar veren serbest radikalleri tutarak olumsuz etkilere karşı cildi korur. Ayrıca nar çekirdeği yağında bulunan flavonoidler, vücutta biriken fazla yağların atımına da yardımcı olarak kilo kontrolü sağlar. İçinde barındırdığı B ve C vitaminleri ile bağışıklık sistemini destekler. Sedef, egzama, güneş yağı gibi cilt problemlerinde de nar çekirdeği yağının mucizevi etkilerini görebilirsiniz. Kesikler, çatlaklar, yaralar, sivilce ve akne izleri, bu yağın şifalı yapısıyla iyileşir. Nar çekirdeği yağında bulunan punisik asit, ciltte kolajen üretimini arttırarak, kırışıklıkların önüne geçer, yaşlılığın etkilerini savuşturur ve size, zamana karşı

Kinoa Nasıl Zayıflatır?

Resim
Kinoa   , oldukça kolay kullanımı olan bir üründür.  Kinoa yapısal olarak şişme gösteren bir üründür. Şişerek hacmi genişler. Yüksek lifli yapısı sayesinde zor sindirilmesi daha uzun süre tokluk sağlar. Böylece daha uzun süre yemek yeme ihtiyacı hissetmezsiniz.  Sindirim süresi uzun olması ve daha az yemek yeme ihtiyacı hissedersiniz. Böylece kilo kontrol sürecinde oldukça etkili sonuçlar alınmasını sağlar.

Lifecell Özellikleri

Resim
Lifecell ,  kırışıklık giderici ve yaşlılık etkilerine karşı etkili olan bir üründür. İçerdiği özel formül ile cilde bakım yaparken aynı zamanda yaşlılık etkilerini azaltarak daha taze bir cilde kavuşabilirsiniz. Lifecell krem içerisinde ise; Water, Capylic/capric Triglcerides, Ethoxydiglycol, Stearyl Alcohol, Stearic Acid, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dilsopropyl Dimer Dilinoleate, Magnesium Aluminum Silicate, Peg-40 Stearate, Oxide reductases, Soy Peptides, Cyclomethicone, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Deanol Dithiolane-3-Pentanoic Acid, Copper Gluconate, Magnesium Asparate, Zinc Gluconate, Acetyl Hexapeptide-3, Idebenone, Ascorbyl Palmitate, Fumed Silica, Silicone Dioxide, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance maddeleri bulunmaktadır.

Keemun Çayı Faydaları

Resim
Doğal içerikli keemun  çay   ; funda yaprağı % 30, biberiye % 20, papatya, kırkkilitotu, yasemin çayı, hibiscus ve rezene gibi birden fazla bitkisel ürün ile doğal formül elde edilmiştir. Bağırsak florasını düzenler, diş çürümesini önler, vücut direncini arttırır, idrar söktürücüdür.  Düzenli kullanımla birlikte ödem söktürücü olduğu için kilo kontrolü sağlamada faydalıdır.

Karbonat Çayı Etkileri Nelerdir?

Resim
Karbonat çayı   , midenin asit dengesini sağlar. Dışarıdan giriş yapmak isteyen yağları tutar. Bu durum kilo almanıızı yavaşlatmaktadır. Böylece daha az kalori alabilirsiniz.  Yeterince iyi  tok tutucu olan bu ürünün kullanıcısı da oldukça fazladır.

Juan Juan Saç Bakım Şampuanı

Resim
Juan Juan saç bakımı konusunda etkili bir üründür. Saçların uzamasını, saç köklerine bakım yaparak saçların daha canlı ve güçlü görünmesini sağlar. Böylece saçlarınız daha parlak ve gür bir hal alır. Bu ürünü kadın erkek fark etmeksizin herkes kullanabilir. Kullanımı düzenli yapıldığında ise ürün oldukça  etkili sonuçlar göstermektedir. Saçlarınızın daha güçlü daha hacimli  olmasını istiyorsanız Juan Juan kullanabilirsiniz.

Yeşil Kahve Nasıl Kullanılır?

Resim
Yeşil kahve kullanımı oldukça kolay bir üründür. Tok tutucu özelliğe sahiptir. Bir çok kullanıcı kahve konusunda kuşku yaşasa da normal kahve gibi  hazırlanabildiği gibi sıcak su içerisine eklenerekte hazırlanabilir.  Sıcak su içerisine 1 tatlı kaşığı karıştırılarak tüketilmesi yeterli olacaktır.  Yeşil kahveyi yemeklerden yarım saat kadar önce tüketilmesi iştah kapatılmasını sağlayarak daha az yemek yemeniz konusunda faydalı olacaktır. Düzenli kullanımla birlikte forma girme sürecinizi hızlandıran yeşil kahve oldukça etkili sonuçlar ulaşmanızı sağlayacaktır.

Golden Erect Krem Kullananlar

Resim
Golden erect krem kullananlar , ürün konusunda çok memnun kalmışlardır. Ürünü kullanan kişilerde keyifli sonuçlarla sonlanan ilişkileri olumlu dönüş yapmalarını sağlamıştır. Ürün oldukça fazla kullanıcıya hitap ederek memnuniyet oranı yüksek seviyelere ulaşmıştır.

Goji Krem Kullanımı

Resim
Goji krem ,  kullanımı oldukça kolay bir üründür. Diğer bakım ürünleri gibi kullanılır. Goji krem kullanmadan önce cildinizi temizlemeniz daha sağlıklı olacaktır. Temizlenen cilde uygulanan goji krem ile daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz. Goji Kremi sürerken dairesel hareketler yaptığınızda  cilde nüfuz etmesi daha hızlı olur. Cilde nüfuz ettikçe etkinliğini arttıran kremi düzenli olarak kullandığınızda kırışıklıklarınızda azalma, cildinizde gençleşme ve tazelenme etkilerini göreceksiniz. Böylece istediğiniz sonuca doğru sağlam adımlarla ilerlemiş olursunuz.

Goji Diet Set Kullananlar

Resim
Goji Diet Set Kullananlar üründen oldukça memnundur.  İçeriğinde bulunan goji ile tokluk süresini uzun olan kullanıcılar ürünü ara öğün olarak tercih ettiklerinde ise ana öğünlere daha tok gittikleri için ana öğünde tüketilen yemek miktarı azalmakta doğrudan kilo verme sürecine girilmeye  başlanmaktadır. Bir çok kullanıcı ürün kullanım süresinde hayali 10 12 kilo verme planlarından çok kısa vadede sağlıklı 4-6 kilo arası kilo kaybı fikriyle ilerlediklerinde aşama kaydetmişlerdir.

Goji Berry Kapsül Nedir?

Resim
Goji Berry Kapsül , goji meyvesi ve bitkisel özlerden elde edilen kilo verme ve forma girme sürecine destekçi olarak kullanılan bir üründür. Bu ürün ile iştah kontrolü sağlanır. Böylece daha kolay istedikleri forma kavuşurlar. Goji berry ile midelerine giriş yapan kapsüller tokluk hissini arttırarak daha rahat iştah kontrolü sağlamaya yardımcı olacaktır. İştah kontrolünü sağlayan kişi kilo verme sürecinde zorlanmadan devamlılık sağlar.

Fixplant Saç Çıkartıcı

Resim
Fixplant , kullanıcı sayısı oldukça fazla olan fixplant saçlarınızı daha gür göstererek dökülme etkilerini gizler. Saçlarınızı istediğiniz dolgunluk ve hacimde gösterir. Kullanımı bakımından fazla olan bu ürün ile istediğiniz saç rengini bulabilirsiniz. Böylece daha keyifli günler geçirebilirsiniz.Fixplant,’ın saça sıkıca yapışmasını ve optimum dolgunluk kazandırmasını sağlar. Koyu kahverengi saç renginde, Asya, Avrupa ve Amerika’daki ırklarda farklar görülmektedir.

Epila Tüy Dökücü Deodorant Sprey

Resim
Epila Tüy Dökücü Deodarant Sprey   omuz, kol, göğüs, bacak, sırt , genital bölge gibi bölgelerin tümünde rahatlıkla kullanılabilir bir üründür. İçerdiği özel formül sayesinde düzenli kullanımla birlikte tüylerinizin azalmasını sağlar. Yaz aylarının kapıyı çaldığı şu bahar günlerinde sizde yaza hazır bir şekilde girmek istemez misiniz ?  O zaman epila deodorant spreyi kullanmak için zaman kaybetmeyin.

Çörek Otlu Devam Kremi Nasıl Kullanılır?

Resim
Çörek otlu devam kremi ,  ağrıları olanlar için ideal bir kremdir. İçeriğinde bulunan çörek otu özü ile cildinize bakım yaparken ağrıların azalması konusunda etkilidir. Devam kremi kullanarak, boyun, omuz, kol, diz , ayak , sırt gibi bölgelerde ağrıların dinmesini  ya da azalmasını  bu sayede rahatlamayı sağlayabilirsiniz.

Dermo Mineral Serum İçeriği ve Kullanımı

Resim
Dermo Mineral ürününü içeriğin de sarımsak yağı, kekik yağı, fındık yağı ve biberiye yağı gibi ürünlerden oluşur.Tamamen doğal olan bu ürün sayesinde sakal ve bıyık köklerinde etkili sonuçlar alınabilmektedir.  Dermo Mineral Sakal Serumu kullanımı ise şöyledir;  Ürünü 1 hafta içinde 2 ya da 3 kez kullanılmalı sürmek istenilen bölgeye uygulanıp bir kaç saat beklenip sonrasında bol su ile yıkayınız.

Çörek Otu Ekstraktı Nedir?

Resim
Çörek otu ekstraktı , bağışıklık sistemi güçlendirici oldukça faydalı bir özdür. Çörek otu şifa bitkisi olarak bilinmektedir. Hastalıklara karşı koruyucu özelliğe sahiptir. Özellikle öksürük ve  grip gibi hastalıklara karşı çok faydalıdır. Bronşit durumunda da kullanılması faydalı olan bir özdür. Çörek otu ekstraktı  siğillere faydalıdır.Suyla birlikte içilirse, örümcek zehirlemelerine, astıma ve nefes darlığına iyi gelir. Çörek otu yağı, buruna çekildiğinde yüz felcine, titremeye iyi gelir. Vücuda sürüldüğü zaman parazitleri kovar. Basura-hemoride faydalıdır.

Chitosan Kapsül Ne İşe Yarar?

Resim
Chitosan kapsül bir çok kullanıcıya hitap eden bir formüldür. İçeriğinde bulunan doğal bileşenler bağışıklık sistemini güçlendirir. Mide ağrısı , bulantı gibi hallerin önüne geçer. Zayıtlatmaya yardımcı etkisi vardır. İçerdiği özel madde ölü karbonhidrat yani gereksiz şeker alımının önüne geçerek şeker iştahınızı kapatacaktır. Böylece daha hızlı kilo verme süreci yaşarsınız.

Çay Ağacı Yağı Nasıl Kullanılır?

Resim
Çay Ağacı Yağı iki türlü kullanabilir. Birinci yöntem; yağı bir pamuğa dökerek yüzünüze sürerek kullanmanızdır. Bu uygulamada bütün cildinizin iyice temizlendiğine emin oluncaya kadar yağı sürün ve ardından hafif bir masaj yaparak yağın iyice cilt tarafından emilmesini sağlayın. İkinci kullanımı ise; düzenli olarak kullanmakta olduğunuz yüz temizleme ve jeli ya da makyaj sütünüzün içine Çay Ağacı Yağı ekleyin. Bu şekilde her gün düzenli kullanımı sağlamış olursunuz.

Bolder Saç Bakım Seti

Resim
Bolder saç bakım , kullanıcıları tarafından oldukça  memnun kalınılan bir üründür.  İçeriği tamamen doğal olan bu ürün ile saçlarınıza kökten uca bakım yapmış olursunuz içeriğinde ise; Argan Yağı, At Kestanesi Yağı, Kakao Yağı, Kayısı Yağı, Ceviz Yağı, Tatlı Badem Yağı, Havuç Yağı, Fındık Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Portakal Kabuğu Yağı, Isırgan Tohumu Yağı, Buğday Yağı, Kabak Çekirdeği Yağı, Limon Yağı, Sarımsak Yağı, Çam Yağı, Hint Yağı, Shea Yağı, Zeytin Yağı, Arı Sütü, Üzüm Çekirdeği Yağı, Karanfil Yağı, Karabiber Yağı, Karabaş otu Yağı, Kantaron Yağı, Susam Yağı, Çörekotu Yağı, Çay Ağacı Yağı, Biberiye Yağı, Keten Tohumu Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Defne Tohumu Yağı gibi tamamı doğal olan bitkiler bulunmaktadır.

Biyokür Nasıl Kullanılır

Resim
Saçlarınızı her gün yıkamayın, mümkün olduğu kadar kendi haline kurumaya bırakın ve gün boyunca topuz halde bırakmayın.Uzmanlar, bazı bölgelerin çöl sıcakları ile kavrulduğu şu günlerde saç bakımının daha önce kazandığına dikkati çekerken, yaz döneminde saçlarına gerekli özeni göstermeyenlerin sonbahara saçlarım dökülüyor şikayeti ile girebileceği uyarısında bulundu. Bu gibi durumlarda da bizleri tek bırakmayacak olan   biyokür   gibi yardımcı olabilecek ürün seçeneklerini de tercihleriniz arasına yerleştirerek beklenilen sonuçların doğru bir şekilde ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Düzenli ve önerilen bir şekilde de kullanımının sağlanması ilerleyen zamanlarda da olumlu sonuçları ile karşılaşmamıza da destekleyici olabilir.

Dermaroller kullanıcı Yorumları

Resim
Awos 8Dermaroller ,  cildinize uyguladığı iğne darbeleri ile cilt dokusunu uyararak kolajen üretimini hızlandırır. Cildiniz daha hızlı tazelenme aşaması kaydeder. Cildin salgıladığı kolajen aynı zamanda kırışıklık etkilerinde de azalmalar oluşmasını sağlar. İğne yapıları olarak mm ile ölçülecek kalınlıklar ile ayarlanmıştır. 

Asis Krem Kullanıcı Yorumları | Asis Sedef Kremi Kullananlar | Asis Anti Nacre Krem

Resim
Asis Krem   ,   içeriğinde yer alan yararlı bitki özleri ve formüller ile cildinizde oluşan kızarıklık, egzama ve sedef rahatsızlıkları olanlar için tedavilerine destekçi rahatlatıcı kremdir.  Kullanımı kolay olan bu krem ile cildinizde oluşan rahatsızlıkların önüne geçebilirsiniz.  Bu ürün sayesinde kaşınmaması gereken bölgelerin rahatladığını gözlemleyebilirsiniz.

Ardıç Yağı Kremi Faydaları ve Kullananlar | Ardıç Yağı Kremi Ne İşe Yarar

Resim
Ardıç Yağı Kremi , cildin rahatlaması ve kasların gevşemesi adına masajlarda özellikle ağrılı bölgelerde kullanılan bir üründür. Ürünün içeriğinde yer alan ardıç ve çay özleri ile cilde bakım yaparken ferahlaması sağlanmış olur. Bir çok kullanıcı tarafından memnuniyetle kullanılan ardıç yağı kremi ile oldukça  rahatlamış ve katılaşmış kaslardan kurtulmuş bir şekilde uyanmış olursunuz. Özellikle masa başı işlerde çalışanlarda yaşanan gergin cilt ve boyun konusunda oldukça faydalı olacaktır.

Altın Maske Kullanımı

Resim
Altın Maske , cildin yenilenmesi için oldukça faydalıdır. İçerdiği yulaf,meyan kökü ve altın tozu bulunmaktadır. Ayrıca A vitamini ile desteklenmiştir. Altın maske kullanarak cildiniz yenilenir. Cildinize bakım yapar ve canlanmasını sağlar. Temizlenmiş cilde uygulandığında daha etkili sonuçlar alınır. Altın makse kullananların bir çoğu cildinde oluşan canlanma ve tazelenmeden memnun kalmışlardır.

Lebron Saç Renklendirici Şampuan

Resim
Lebron , beyaz problemi yaşayanlar için ideal bir üründür. Ürünün içeriğinde ginseng gibi saç köklerine etki eden bitkisel özler bulunmaktadır.Bu bitkisel özler sayesinde istenilen renk seçilerek saçlar yıkanır ve 5 dakika da saç renginiz değişmiş olur. Lebron saç renklendirici şampuan ile kimyasal boyalara gerek duymadan dilediğiniz gibi saç renginizi değiştirebilirsiniz. Saçınızın yoğunluğuna uygun miktarı saçınıza uygulayarak bu işlemi yapabilirsiniz.  Lebron bir renklendirici şampuandır. Saç boyası değildir. Sadece kullanım alanı aynıdır. Saç boyasından en önemli farkı bileşenleridir. Amonyak ve hiçbir ağır metal (kurşun, cıva, arsenik kadmiyum vb).içermez. Ginseng katkısı sayesinde saçlarınızı korur ve güçlendirir. Saçı yüzeysel olarak boyamaz. Tamamına nüfuz eder. Böylelikle saçlarınızın hava almasını sağlar. Anti-aging özellikli bir üründür. Peeling özelliği yaparak ölü hücreleri saç derisinden atar. Böylece hücrelerde saç sağlığınızı destekleyerek, saç dökülmesini de önlemeye

Slim Caps | Slim Caps Türkiye | Slim Caps Kullanıcı Yorumları | Slimcaps

Resim
Slim caps , gece ve gündüz olmak üzere iki farklı formülden üretilmiş bir üründür. İçerik olarak metabolizma hızlandırıcı, yağ yakıcı, iştah kapatıcı özelliğe sahiptir. Gece ve gündüz metabolizması farklı olduğun için iki farklı ürün olarak formülize edilmiştir. Sabah ürünü gecenin etkilerini yok ederken gece ürünü fazla şekerin yağa dönüşümünü azaltır böylece kilo sorunu yaşama konusunda etkileri azaltmış olursunuz.

Chia Tohumu | Chia Diyeti | Chia Tohumu Seti | İrem Derici Chia Tohumu

Resim
Chia diyeti , son günlerde oldukça popüler olan diyetler arasında yer almaktadır. Ünlü isimlerden İrem Derici chia konusunda en başarılı isimlerden olmuştur. Azteklerden günümüze kadar gelen Chia tohumu son günlerde bir çok diyetisyen tarafından önerilen ürünlerin arasında yer almaktadır.  Chia tohumu yüksek lif , protein ve kalsiyum kaynağı olması ayrıca antioksidan özelliği ile  iyi bir kilo verdirici aynı zamanda vücut bağışıklık dostudur. İçerisinde yer alan maddelerle  kilo vermeden tutun dişlerin güçlenmesine kadar olan her adımda etkili bir üründür. 1 bardak su içerisinde beklettiğiniz 1 kaşık chia tohumu bir süre sonra bardağı dolduracak hal almaktadır. Midenizde de aynı şekilde olacak olan bu tohum ile az yiyerek doymuşluk hissine ulaşırsınız. Yüksek lifli olması da geç sindirilmesini sağlayacağı için tokluk sürenizi uzun tutarak açlık krizlerinizin önüne geçecektir. Chia tohumu zayıflamak , forma girmek isteyenler için doyurucu bir seçenektir. 

Yes Feromon Parfüm

Resim
Yes Feromon koku , karşı cinsi etkilemek için kullanabileceğiniz ideal bir silahtır. İçeriğinde bulunan özel bileşenler bayanların sizden vazgeçememesini sağlar. Yes Feromon kokusu ile bağlayıcı etki yaparak kadınların tutkulu yaklaşımlarına şahitlik edebilirsiniz. Feromon maddesi ile çekiciliğinizi arttıracak olan bu parfüm istediğiniz aşkın yaşanması için en büyük silahınız olacak.

Xmarks Jel Gümüş Kremi

Resim
Xmarks jel , çatlaklar için kullanılan ideal kremler arasında yer almaktadır. Selülit sorunu yaşayan, doğum sonrası çatlakları oluşan ya da fazla kilo alıp veren kişilerde meydana gelen çatlaklar için hazırlanmış bir formüldür. Bu formül sayesinde arzu edilen pürüzsüz cilde kavuşabilirsiniz. Düzenli kullanımlarla birlikte çatlakları konusunda olumlu sonuçlar alan kullanıcılar arasında ünlü isimlerde yer almaktadır. Ünlü isimlerden Işın Karaca verdiği kilolarla çok konulduğu dönemde Xmarks ile tanışarak kol, göbek, gögüs  ve  bacaklarındaki çatlaklardan kurtulmak için ideal çözüm olduğunu belirtmiştir.

Xenical Zayıflama Kapsülü

Resim
Xenical Kapsül , sağlık bakanlığı onayı alan sayılı zayıflama  ürünlerinden biridir. Benzer diğer tüm doktor tarafından önerilen ilaçlarda olduğu gibi ilacın kullanımına başlamadan önce mutlaka ilacın prospektüsünü okumayı göz ardı etmeyiniz. 18 yaş altındaki obezler, hamile ve süt veren kadınlar,bağırsaklarında sürekli emilim problemi (kronik malabsorpsiyon) olanlar,kolestazı olanlar,orlistat ya da ilacın içindeki diğer maddelere karşı alerjisi olan kişilerin kullanımı için uygun değildir.

Luis Vigor

Resim
Luis Vigor , performans arttırıcı  ve bayanların istekli ve arzu sağlayan damladan oluşan +18 üründür. Amerika’da üretilen performans arttırıcı  partneriniz için vazgeçilmez olmanızı sağlamaktadır. Luis Vigor damlası, kadının her hangi bir içeceğine damlatılır ve içirtilir. Böylelikle kadın 15 dakika içerisinde aşırı istekli olacak ve hali ile terleme ve arzu hisleri oldukça artacaktır. Luis Vigor’u kullanması gereken kişilere gelir ise, erken boşalma sorunun yaşayan ve bununla birlikte gelen ereksiyon anı içerisinde penis boyunun yetersiz oluşundan rahatsız olan ve aynı zamanda uzun süreli ilişki isteyen tüm erkek ve kadınların kullanması öngörülmektedir.

Mh 21 Nedir?

Resim
Mh 21 , fit ve formda bir vücuda  ulaşmak isteyenler için ideal bir settir. İçeriğinde bitki çayı ve bitki ekstraktı vardır. Bu iki ürün ile düzenli kullanımda daha formda ve fit bir görünüme kavuşursunuz. Bu ürünlerin içerisinde ise ;  Meyan kökü, Kırkkilit Otu, Melisa, Hindibağ, Sarı Kantaron  bulunmaktadır.

Zinde Krem

Resim
Zinde Krem ; omuz, bel, sırt gibi bölgelerde ağrılar yaşayanlar için ideal bir kremdir. İçerdiği  özel bitkisel özlerin karışımı ile cildi ferahlatırken ağrıların azalmasını sağlar. Zinde krem kullanıcılarının her gün sayısının artmasındaki neden budur. Zinde krem içerisinde ise ;  Nane Yağı, Susam Yağı, Keklik Üzüm Yağı, Kekik Yağı, Emülgatörler bulunmaktadır. İçeriğindeki bu özel yağlar  zinde kremin ağrı kesici özelliğini arttırmaktadır.

Goldslim Ayakkabı Özellikleri

Resim
Goldslim ayakkabı kullanımı oldukça kolay, ergonomik tasarımı  ile oldukça rahat olsan bu ayakkabı ile istediğiniz rahatlıkta yürürken kilo vermeyi başaracaksınız. Goldslim ayakkabıyı diğerlerinden ayıran en önemli özellik kullanılan malzeme ve ayak yapısına uygun ergonomik tasarımıdır.  Kullanılan kauçuk bakımından ayakların terlemesini önleyen ve anti bakteriyel malzemeler ile oldukça sağlıklı olan goldslim ile zayıflamanın rahatlığını yaşayacaksınız.