Kayıtlar

Mart, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Cosmegram İnstalift Kırışıklık Giderici

Resim
Cosmegram İnstalift ,  yaşlılık etkilerini azaltmak ve göz altı torbalarına nüfuz eden yapısı ile oldukça etkili bir üründür. Sosyal medya platformunda kendini en üst sıralara taşıyan ürün bir çok ünlü isim tarafından da kullanılmaktadır. Göz altı torbaları,  göz çevresi ,  dudak kenarı , boyun ve gıdık bölgesinde etkili olurken kolda oluşan sarkmalar içinde etkili bir üründür. Ürünü kullanan ünlü isimlerin bir çoğu  gergin ve taze ciltleri ile dikkat çeken isimler olması ürünün etkinliğini gösteriyor.

Lipmax Dudak Dolgunlaştırıcı Ruj

Resim
Lipmax ruj ,  dudak dolgunlaştırıcı olarak kullanılan ve son günlerde oldukça popüler hale gelen bir üründür. İçeriğinde bulunan etken ve boyar maddeler ile hem dudak dolgunlaşmasını hemde trend renklerle kusursuz bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Lipmax dudak dolgunlaştırıcı ruj ile 4 kat daha dolgun dudaklara kavuşurken 24 saat kalıcı etkisi sayesinde yenilemeye tazelemeye ihtiyaç duymayacaksınız.  Lipmax ile istediğiniz dişiliğe kavuşarak dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Pembe Maske Etkileri

Resim
Pembe maske , içerdiği bitkisel özler ile ciltte oluşan sivilce , kuruma, pul pul dökülme, kızarıklık , egzama gibi durumlara karşı faydalı olabilecek bir maskedir. Rutin kullanımlar için uygundur. pembe maske yapısına ek olarak kırışıklıklara da faydalıdır. Düzenli kullanımlarla birlikte siyah nokta görünümüne son veren ürün sivilce oluşumu için hazır olan nem ve yağ dengesi bozulmuş cilde etki ederek sivilce oluşumunu engelleme konusunda faydalıdır. Pembe maskeyi kullandığınız an itibariyle cildinizde oluşan değişimleri gözlemleyebilirsiniz.  Pembe maske kullanan kullanıcılar da maskenin etkilerinden oldukça memnun sonuçlarla dönüş yapmışlardır.

Uzamax Boy Uzatıcı

Resim
Uzamax , boy uzatma konusunda deneyim kazanmış bir üründür. Kullanıcılar tarafından oldukça olumlu dönüşler alınmıştır. Kullanıcıların metabolik yapısı ve beden özelliklerine göre uzama oranında değişiklik olacağı bilinmelidir. Ayrıca içeriği tamamen doğal olduğu için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İçeriğinde bulunan pekmez özür ve vitaminler hem uzatıcı etki sağlar hemde bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Uzamax kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan bu ürün tavsiyelerle daha da fazla kullanıcıya ulaşmıştır.

Megamax Nedir?

Resim
Megamax ,  kilo alma sorunu yaşayanlar için üretilmiş muazzam bir üründür. İçeriği doğal olan bu ürün ile daha iştahlı daha istekli yemek yiyerek mutlu mutlu kilo olacaksınız.   Ürün içerisinde; kakao, kudret narı meyvesi, keçi boynuzu tozu, meyve ve sebze ekstratı, polen, propolis, hindistan cevizi tozu, tarçın tozu, pudra şekeri, kına, süt tozu, muz ekstratı bulunmaktadır.İçeriğinde bulunan özlerin etkisi ile iştah artışı yaşamanızı sağlayan megamax  sizi ayna karşısında  mutlu olduğunuz günlere götürecek.

Epimedyumlu Macun İçeriği

Resim
Epimedyumlu macun , içeriğinde  Çam balı, arı poleni, keçiboynuzu tozu, epimedyu ekstratı, demir dikeni ekstratı, arı sütü, ginseng ve ginkgo gibi bitkisel özler bulundurmaktadır. İçerik olarak doğal özlere sahiptir. Bu nedenle kimyasal özellikte hiç bir ürün içermez. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu ürünü aktivitenizden yarım saat kadar önce iyice karıştırarak 1 tatlı kaşığı tüketebilirsiniz. 

Sa 30 Days Nedir?

Resim
SA 30 Days tamamen bitkisel içerikli bir üründür. İki farklı Formülle üretilmiştir. Kilo kontrolü sağlamaki, zayıflamakk, forma girmek isteyen kişiler güvenle kullanabilir. Aşırı kiloya sahip olan kişiler SA 30 Days ile ideal kilolarına ulaşabilirler. SA 30 Days akşam ve sabah olmak üzere 30'ar kapsül'den oluşmaktadır.  Kahvaltı ve akşam yemeğinden 30 dakika önce bol su ile tüketilmelidir.

Goji Krem Etkileri Nelerdir?

Resim
Goji krem , etkileri yoğun olarak görülen bir üründür. İçeriğinde bulunan goji çileği özü ile cildinizde anti aging etkisi oluşturur. Böylece yaşlanma etkisi altında olan cildinizde canlanmalar olacaktır. Cildinizde yaşanan bu tazelenmenin  gözlemleyerek farkına varacaksınız. Ayrıca içeriğinde bulunan jojoba yağı cildinizi nemlendiren etkisi ile besleyecek böylece cilt yüzeyindeki hücrelerin tazelenmesi daha hızlı olacaktır.  Goji kremi düzenli kullanarak 10 yaş daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.

İyot Damlası Nasıl Kullanılmalıdır?

Resim
İyot damlası ,  kullanımı kolay olan bir üründür. Sıvı formda üretilmiştir.  İçeriğinde iyot desteği bulunduran bu ürün ile iyot eksikliğinize fayda sağlayabilirsiniz.  İyot Damlası kullanımı açısından bakıldığında günlük içme suyu içerisine eklenerek tüketilebilecek bir üründür.  Bir bardak içme suyu içerisine günlük en fazla 6 damla kullanmanız gerekmektedir.  Fakat normal bir bireyin 3 damla kadar kullanması yeterli olacaktır. 18 yaşından küçük olan bireylerin aile kontrolü altında kullanmaları gerekmektedir.

Es16 Kullanıcı Yorumları

Resim
Es16 kullanıcı yorumları arasında en yaygın olan ilk ayda 4-6 kg arası kilo vermeyi sağlayan yapısıdır. Hem sağlıklı hemde kaliteli zayıflama süreci sayesinde forma girme uğruna sağlığınızdan olmayacaksınız.Es16 kullananlar kilo verme serüvenleri boyunca zinde olduklarını ifade etmişlerdir. Kilo verme serüvenleri boyunca sağlıklı bir şekilde yollarına devam eden kullanıcılar ürünü herkese tavsiye etmektedirler. Sizde ürünle ilgili yorumları okuduğunuzda sağlıklı ve hızlı kilo verme yöntemini tercih edeceksiniz.